Söker du efter en hårborttagning i Stockholm? Det finns ett bra ställe, med effektiv hårborttagning i Stockholm och det är Wax Brazil. Hos dem finns det en mängd olika sorters vaxning. Bland annat:

  • Intimvaxning
  • Benvaxning
  • Kroppsvaxning
  • Bikinivaxning

Hos denna salong kan du även hitta både manikyr och pedikyr. Samt att de även har behandlingar mot rynkor, svettningar och tandgnissling.

I Stockholm kan du få hjälp med din hårborttagning

Om du vill hitta ett ställe med hårborttagning i Stockholm, så kan du som sagt vända dig till Wax Brazil. De vaxar både män och kvinnor. Idag är det ju så att många känner att de inte vill ha hår på vissa ställen. Att raka av det själv går ju, men det växer snabbt tillbaka. Genom att vaxa bort håret så tar det längre tid innan det växer ut igen.

Det går idag bra att vaxa de flesta delarna av kroppen. Bland annat kan du vaxa benen, armarna, armhålorna, magen, bröstet, ryggen, underlivet och så vidare.

Bra salong i Stockholm med hårborttagning och andra tjänster

Om du vill vaxa dig på en eller flera delar av din kropp, eller har behov av andra tjänster, så kan Wax Brazil vara salongen för dig. Hos dem finns det vaxning av kroppen samt att de även erbjuder manikyr och pedikyr, om du vill få dina händer och fötter. De har även injektionsbehandling som kan hjälpa mot rynkor, svettningar och tandgnissling. Salongen hittar du på Götgatan i Stockholm, så besök dem där eller kolla in deras hemsida om du vill veta priser eller annat.